HTML

Viktatúra

Ellenzékfüggő jobboldali bloggerek szeretetközössége. A Köztársaság Lakosságáért.

Küldetésünk >>>

Egyedül vagyunk, Tibor!

Archívum

Twitter

Fricz Tamásnak nálunk a helye!

2010.04.23. 11:45 Kubatov-szavazó

Mai hír: kirúgták Fricz Tamást a Magyar Politikatudományi Intézetből. Fricz április 11.  után a Magyar Nemzetben még így örült a Fidesz-győzelemnek:

"Hát megtörtént végre. Megtörtént, hogy lett következmény: az őszödi beszéd elnyerte méltó büntetését az április 11-i választásokon. Igaz, nagyon megkésve, mert az elmúlt négy év nagyon súlyos rombolásokat okozott Magyarországon. Nyilván százszor jobb lett volna, ha az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése, 2006. szeptember 17-e után távozik a bevallottan hazug és manipulatív kormányfő és kormánya. Ez tette volna lehetővé, hogy hazánk egy óriási sikerélménnyel felvértezve, megújulva, s még korántsem olyan rossz állapotban kezdje meg építkezését, mint amilyen állapotba 2010-re került."

Ha más nem, a fenti cikkrészlet mindenképp azt mutatja, hogy Fricz Tamásnak sokkal jobban állt az ellenzéki szerep, mint a győzelemnek örömködés, ezért szeretettel látjuk az Új Baloldal blog (Viktatúra) csapatában, az ellenzékfüggő jobboldali bloggerek szeretetközösségében.

2 komment

Címkék: fricz tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://uj-baloldal.blog.hu/api/trackback/id/tr621945031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fénymarha 2010.04.23. 12:37:53

Esetleg hozhatja Boros Bánk Leventét is, április után neki sem terem babér

csarab 2010.04.28. 16:21:31

Szerintem várhatjátok, Godot előbb érkezik.
süti beállítások módosítása