HTML

Viktatúra

Ellenzékfüggő jobboldali bloggerek szeretetközössége. A Köztársaság Lakosságáért.

Küldetésünk >>>

Egyedül vagyunk, Tibor!

Archívum

Twitter

Végülis az MSZP nem is olyan ciki.

2010.04.23. 00:25 Kubatov-szavazó

Az Új Baloldal (Viktatúra) blog megőrizve megszüntető ars poeticája.

Egy időben úgy gondoltuk, jó buli lesz az a kétharmad, viszont most itt az idő, hogy elismerjük: már maga a győzelem is túlzás. Véget ért nyolc év, és csak nézünk, mint a gázálarc. Nyolc év függővé tett: bármelyik pártsajtós bértollnok pontosan tudja, hogy ellenzékben lenni nemcsak hogy jó, kifejezetten kényelmes is.

Amúgy bent mélyen tudjuk, hogy az országnak olyan viselet volt ez a két ciklus, akár a szar kínai téli cipő (fázik benne a lábad – de izzad), mégis, legalább nyakló nélkül lehetett szidni, csepülni, ekézni. Hátradőlve, kényelmesen, az ihletet úgyis talicskával tolják befelé.

Most viszont itt állunk döbbenten. Két hét alatt a Fidesz megrakta a szocikat, mint a pótos ifát. Viktor rakéta lett, miközben az SZDSZ nem észrevehető méretű, Ibolyáék épp hogy állami támogatást kapnak és oda-vissza közlekedik a KDNP-s henger Battonyától Nemesmedvesig. Egyedül vagyunk, Tibor. Ebben a helyzetben kellett rádöbbennünk: az ellenzéket nem adjuk! Az ellenzéki sajtó mi vagyunk!

Megalapítjuk hát az ellenzék-függő jobboldali bloggerek szeretetközösségét. Széllel szemben. Lehet más a retorika!

Ha Ön is úgy érzi, hogy a Haza nem is rossz ellenzékben, ha Ön is szeretné még hallani Bayer Zsolttól, hogy „nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy”, ha Ön is felelősséget érez a Köztársaság Lakosságáért – itt a helye!

4 komment · 1 trackback

Címkék: szolg.közl. küldetés

A bejegyzés trackback címe:

https://uj-baloldal.blog.hu/api/trackback/id/tr771944190

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem gondolkodik új névben az MSZP 2010.05.10. 18:56:09

Lendvai Ildikó szerint nem vetődött föl még egyetlen egy testület előtt sem a párt nevének megváltoztatása. A pártelnök szerint a szervezeti megújulás nem mehet végbe személyi megújulás nélkül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fénymarha 2010.04.23. 12:40:06

Megyek, elő is fizetek a 168Órára!

soniq 2010.04.23. 14:04:03

Ti mi a náthás faszomtól lennétek jobboldaliak? Ez kb az Egyenlítő-TV színvonal.

drkovax 2010.04.23. 14:42:17

@soniq: Na annál egy picit feljebb van (nem sokkal, csak mint egy eltaposott hangya vastagsága), de abban igazad van, hogy itt is az elmúlt kampányidőszak legnagyobb innovációját próbálják eladni (úgy teszünk, mintha kiábrándult fideszesek lennénk és ezzel próbáljuk hitelesíteni az mszp/jobbik támogatását).
Ehhez azonban sokkal nagyobb előtanulmányok és jobb színészi képességek kellenének. Meg hatalmas kitartás, mert ezt nem lehet néhány hónap alatt felépíteni. Így meg csak a gyors lebukás van.

csarab 2010.04.23. 16:05:39

@drkovax: Ejnye, de rosszhiszemű vagy!
Hát lehet,hogy valaki ilyen alattomos eszközökkel éljen?
süti beállítások módosítása