HTML

Viktatúra

Ellenzékfüggő jobboldali bloggerek szeretetközössége. A Köztársaság Lakosságáért.

Küldetésünk >>>

Egyedül vagyunk, Tibor!

Archívum

Twitter

Fellegi Tamás sem lát fantáziát a kormánypárti újságírásban

2010.04.24. 11:09 Kubatov-szavazó

Új tulajdonosa van a Heti Vállasznak!

Az Infocenter.hu Zrt. közleménye
2010. április 22-én Dr. Fellegi Tamás, az Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. többségi tulajdonosa értékesítette a vállalatban meglévő teljes tulajdonrészét. Az Infocenter.hu Zrt. összesen 52%-os új tulajdonosai: Dr. Nyerges Zsolt, a Class FM országos kereskedelmi rádiót birtokló Advenio Kft. többségi tulajdonosa és Fellegi Tamás eddigi üzlettársa, valamint Dr. Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke.

Fellegi nem várta meg, hogy feláljon a Fidesz-kormány és ő belehuppanjon miniszteri székébe, még a második forduló előtt kiszállt az utóbbi nyolc évben ellenzéki pörölylapként működő Heti Válaszból. De minek is maradt volna tulajdonos? Ócska lesz látni a Kóka-gyalázás és a "mindenkinek-minden-cégét-leleplezzünk" típusú újságírás után azt, amint Horkay Hörcher Ferenc válogatás nélkül és látványosan örül az összes kormányzati intézkedésnek. Nem lennénk most a Heti Válasz újságíróinak a helyében sem.

Szólj hozzá!

Címkék: heti válasz fellegi tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://uj-baloldal.blog.hu/api/trackback/id/tr371947567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása