HTML

Viktatúra

Ellenzékfüggő jobboldali bloggerek szeretetközössége. A Köztársaság Lakosságáért.

Küldetésünk >>>

Egyedül vagyunk, Tibor!

Archívum

Twitter

Semjén Zsolt egy pozőr pöcs.

2010.04.27. 17:34 Kubatov-szavazó

Több mint keresztény kurzus! Tömjén Zsolti a bűvös 68% hallatán nem tapsol, nem kiabál, szinte el sem mosolyodik, viszont látványosan keresztet vet!!! Van-e egyetlen bigott-farizeus, keresztény-polgári-jobboldali viktoriánus sekrestyés, akinek ez kell? Tényleg csak gratulálni tudunk azoknak, akik miniszterelnök-helyettest csinálnak ebből a bohócból.

A lényeg 2:15-nél.

2 komment

Címkék: semjén zsolt keresztény kurzus

Fellegi Tamás sem lát fantáziát a kormánypárti újságírásban

2010.04.24. 11:09 Kubatov-szavazó

Új tulajdonosa van a Heti Vállasznak!

Az Infocenter.hu Zrt. közleménye
2010. április 22-én Dr. Fellegi Tamás, az Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. többségi tulajdonosa értékesítette a vállalatban meglévő teljes tulajdonrészét. Az Infocenter.hu Zrt. összesen 52%-os új tulajdonosai: Dr. Nyerges Zsolt, a Class FM országos kereskedelmi rádiót birtokló Advenio Kft. többségi tulajdonosa és Fellegi Tamás eddigi üzlettársa, valamint Dr. Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke.

Fellegi nem várta meg, hogy feláljon a Fidesz-kormány és ő belehuppanjon miniszteri székébe, még a második forduló előtt kiszállt az utóbbi nyolc évben ellenzéki pörölylapként működő Heti Válaszból. De minek is maradt volna tulajdonos? Ócska lesz látni a Kóka-gyalázás és a "mindenkinek-minden-cégét-leleplezzünk" típusú újságírás után azt, amint Horkay Hörcher Ferenc válogatás nélkül és látványosan örül az összes kormányzati intézkedésnek. Nem lennénk most a Heti Válasz újságíróinak a helyében sem.

Szólj hozzá!

Címkék: fellegi tamás heti válasz

Ultimátum: 252 napotok van, hogy adót csökkentsetek!

2010.04.23. 12:35 Fénymarha

Lebukó! Kövér László (Leslie Fat) szépen belegyalogolt a fideszes taktikába, és felfedte az igazi szándékot az adócsökkentésről (Wehrmacht-egyenruhás képeit később közöljük).

Ilyenkor tisztességes ellenzéki kezében nincs jobb kártya, mint az ultimátum-turbó. Tehát most szólunk: ez az év 113. napja, amiből egyenesen következik, hogy pontosan 252 napotok van, hogy teljesüljön a 2010-re szóló ígéret. Minden 252 napon túl teljesített adócsökkentés már nem számít adócsökkentésnek. Amennyiben nem tapasztalunk ígéretnek megfelelő változást határidőn belül, három azonnali narancsvidék különszámmal vágunk vissza, de Vadai Ágnes bevetését is kilátásba helyezzük.

3 komment

Címkék: ultimátum adócsökkentés

Fricz Tamásnak nálunk a helye!

2010.04.23. 11:45 Kubatov-szavazó

Mai hír: kirúgták Fricz Tamást a Magyar Politikatudományi Intézetből. Fricz április 11.  után a Magyar Nemzetben még így örült a Fidesz-győzelemnek:

"Hát megtörtént végre. Megtörtént, hogy lett következmény: az őszödi beszéd elnyerte méltó büntetését az április 11-i választásokon. Igaz, nagyon megkésve, mert az elmúlt négy év nagyon súlyos rombolásokat okozott Magyarországon. Nyilván százszor jobb lett volna, ha az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése, 2006. szeptember 17-e után távozik a bevallottan hazug és manipulatív kormányfő és kormánya. Ez tette volna lehetővé, hogy hazánk egy óriási sikerélménnyel felvértezve, megújulva, s még korántsem olyan rossz állapotban kezdje meg építkezését, mint amilyen állapotba 2010-re került."

Ha más nem, a fenti cikkrészlet mindenképp azt mutatja, hogy Fricz Tamásnak sokkal jobban állt az ellenzéki szerep, mint a győzelemnek örömködés, ezért szeretettel látjuk az Új Baloldal blog (Viktatúra) csapatában, az ellenzékfüggő jobboldali bloggerek szeretetközösségében.

2 komment

Címkék: fricz tamás

Végülis az MSZP nem is olyan ciki.

2010.04.23. 00:25 Kubatov-szavazó

Az Új Baloldal (Viktatúra) blog megőrizve megszüntető ars poeticája.

Egy időben úgy gondoltuk, jó buli lesz az a kétharmad, viszont most itt az idő, hogy elismerjük: már maga a győzelem is túlzás. Véget ért nyolc év, és csak nézünk, mint a gázálarc. Nyolc év függővé tett: bármelyik pártsajtós bértollnok pontosan tudja, hogy ellenzékben lenni nemcsak hogy jó, kifejezetten kényelmes is.

Amúgy bent mélyen tudjuk, hogy az országnak olyan viselet volt ez a két ciklus, akár a szar kínai téli cipő (fázik benne a lábad – de izzad), mégis, legalább nyakló nélkül lehetett szidni, csepülni, ekézni. Hátradőlve, kényelmesen, az ihletet úgyis talicskával tolják befelé.

Most viszont itt állunk döbbenten. Két hét alatt a Fidesz megrakta a szocikat, mint a pótos ifát. Viktor rakéta lett, miközben az SZDSZ nem észrevehető méretű, Ibolyáék épp hogy állami támogatást kapnak és oda-vissza közlekedik a KDNP-s henger Battonyától Nemesmedvesig. Egyedül vagyunk, Tibor. Ebben a helyzetben kellett rádöbbennünk: az ellenzéket nem adjuk! Az ellenzéki sajtó mi vagyunk!

Megalapítjuk hát az ellenzék-függő jobboldali bloggerek szeretetközösségét. Széllel szemben. Lehet más a retorika!

Ha Ön is úgy érzi, hogy a Haza nem is rossz ellenzékben, ha Ön is szeretné még hallani Bayer Zsolttól, hogy „nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy”, ha Ön is felelősséget érez a Köztársaság Lakosságáért – itt a helye!

4 komment · 1 trackback

Címkék: szolg.közl. küldetés